Wij hebben een passie voor bier. En houden van 's-Hertogenbosch.Bosschenaren verdienen een bier om trots op te zijn!

https://www.brouwerijboegbeeld.nl/wp-content/uploads/2018/02/janneke-pieters.jpg

De persoon achter het bierJANNEKE PIETERS

Een geïnspireerde ondernemer met passie voor bier en die trots is op Den Bosch.

Zij is de ‘Brouw-vrouw’ van Brouwerij Boegbeeld. Zij is het kloppende, enthousiaste hart van de brouwerij. Met haar voedingsachtergrond en kennis van brouwen, is zij een onmisbare schakel voor het bedrijf.

Waar de liefde is ontstaanFOOD DESIGN & INNOVATION

Het brouwen past bij haar persoonlijkheid: Janneke is stoer en creatief, maar ook down to earth en praktisch. Ze heeft geduld en houdt de focus op een goed eindresultaat. Gezelligheid kan voor haar niet zonder lekker eten en drinken.

https://www.brouwerijboegbeeld.nl/wp-content/uploads/2018/02/Hop.jpg

De technische manMARTIJN

Martijn is sinds augustus 2017 de man van Janneke, hij heeft ervoor gezorgd dat Janneke haar passie gevonden heeft en kan volgen. Vanaf maart 2018 werkt hij 1 dag in de week voor de brouwerij en heeft er leren brouwen. Vanaf september 2018 is hij 4 dagen in de week voor Brouwerij Kleiburg gaan werken als brouwer. Verder is Martijn de technische man achter de brouwerij en is erg handig. Hij wilt graag de knapste brouwer van Nederland worden!

Un bietje van alles
19,95
Un bietje van alles
Een pakket met daaring de heerlijke Bossche bieren Siberië (6,3%), Sjekladebol (6,5%) & Kutbier (6,3%)

Krachtige kruidenPRIJS WINNEND BIER

Janneke viel in de prijzen met haar afstudeerproject waarvoor ze KOOKbier ontwikkelde: drie bieren voor mannen om mee te koken. Kruiden zijn al aan het bier toegevoegd en er staan duidelijke instructies op het etiket. Er kan dus niets meer mis gaan. Met dit project won ze de Foodmanship award en werd ze vermeld op verschillende websites en in diverse bladen.

https://www.brouwerijboegbeeld.nl/wp-content/uploads/2018/02/bb-samengesteld.png